AirMighty.com - The Aircooled VW Site & Magazine

EVENT: Stay Safe Cruise 2021 (NL)

Hoi 'Stay Safe' cruiser,

Eindelijk!
Je schreef je in voor de Stay Safe cruise. Supertof natuurlijk, want wat is het lang geleden dat er een gelegenheid was en we elkaar eindelijk massaal onderweg tegenkwamen. Duimpjes omhoog en luchtgekoeld genieten met deelnemers uit Nederland, Belgie en Duitsland.
 
Helaas...
Maar helaas...., er is geen unanieme overeenstemming en toestemming om de cruise op 16 mei door te laten gaan. Dat spijt ons heel erg maar Ieders veiligheid en gezondheid is het allerbelangrijkst!
 
Versoepelingen.
Juist omdat de versoepelingen rond Covid positief waren leek het erop dat de 'geprikte' eerste datum van 16 mei as. een juiste was. Dit blijkt toch anders; de versoepelingen stagneren, sommige tussenstops mogen officieel nog niet open en anderen geven aan het nog even aan te willen kijken
 
Wanneer wel?
We gaan nu voor het weekend van 10 en 11 juli. Ja een heel weekend 'aircooled fun'.
Wij begrijpen je teleurstelling want die is waarschijnlijk net zo groot als de onze. We konden echter niet anders dan gehoor geven aan alle signalen en verplichtingen die er zijn en waar we ons aan willen en moeten houden. 
 
Wat nu?
Kun je niet of wil je niet meer aansluiten bij de cruise; ontzettend jammer maar begrijpelijk natuurlijk. Storten we je inleg terug. 'Reply' dan op deze mail.
Cruise je nog wel mee dan is er een supercool extraatje als blijvende herinnering wat je uitgereikt krijgt op het moment dat je een van de goodies oppikt in dit weekend. 
Ook worden tussenstops met een aantal verrassende locaties uitgebreid. In 1 weekend kun je beter plannen, meer cruisen en/of langer op een tussenstop blijven en genieten van alles wat je geboden wordt. Dat weekend kan dan echt niet meer stuk.
 
Hou je taai en stay safe! Hartelijke groeten van Erik, Niels en Chris

Op basis van de landelijke regels en richtlijnen gaan we samen rijden. Samen, maar toch individueel. Je kiest je eigen route en bepaalt zelf waar je start. Er zijn vier locaties waar je zeker een korte tussenstop moet maken en een stempelkaart of stempel krijgt als bewijs dat je er bent geweest. Op deze (start)punten liggen je goodies uit het pakket op je te wachten.

Meer informatie en registreren kan hier: https://www.slammedclothing.com/stay-safe-cruise/
Facebook event: facebook.com/events/709431246408865

HOE WERKT HET:
- Registreer je per auto + chauffeur;
- Start en rij langs de 3 verplichte locaties (AirMighty, Slammed Co. en Koffie van Erik) om de items uit je registratie pakket te scoren,
- Doe zoveel mogelijk (minimaal 5) deelnemende VW bedrijven aan en ontvang leuke goodies,
- PRIJZEN; Er zijn diverse prijzen te winnen, hou daarvoor de website in de gaten.

De 4 startpunten zijn:
AirMighty in Nijkerkerveen bij VW Bus Brothers / Stempelpost AirMighty. (magazine naar keuze en de dashplaque),
Slammed Co. (van het cruise t-shirt) aan de gilzerbaan 495 in Tilburg, drive thru
Koffie van Erik (waar je een bakkie koffie per deelnamepakket of ander drankje afhaalt). Erik tref je in arkel bij Oldskoolshop, Vlietskade 1704
De Garaasj - speciaal voor onze Belgische deelnemers is dit ook een startpunt, in Hoboken / Antwerpen en tevens een tussenstop.

Heb jij een VW BEDRIJF en wil je DEELNEMEN:
Heb jij een LUCHTGEKOELD VW BEDRIJF / MUSEA / GARAGE en wil je onderdeel / tussenstop zijn van het evenement, geheel GRATIS!? Meld je dan nu aan! Hoe meer bedrijven en deelnemers, hoe mooier, diverser en gezelliger deze cruise zal zijn. Maar let op; houdt 1,5m afstand en Stay Safe!

 

Meer informatie en registreren kan hier: www.slammedclothing.com/stay-safe-cruise/ 

Show us your VW lifestyle: use #AirMighty on social media and follow us!

Get in touch

AirMighty

Talk to us

Explore